SiiPon Adidas seura-asut

SiiPon seura-asutilaus toteutetaan yhteistyössä Siilinjärven Intersportin kanssa, jonka kautta asut tilataan ja  josta asut myös noudetaan asujen saavuttua. Adidas seura-asut on tarkoitettu SiiPon urheilijoille, toimitsijoille ja kaikkia seuran jäseniä varten. SiiPon Adidas mi Team mallistosta on saatavilla lämmittely / edustusasuna verkkapuku mallista asua nuorten, naisten ja miesten leikkauksilla. Kisa-asuja löytyy niin ikään lapsille/nuorille sekä aikuisille. Mallistosta löytyy myös seuran väreissä oleva huppari esim. vapaa-ajalle. Tulevaisuudessa mallistoa voidaan myös laajentaa tarpeen mukaan.

Seura-asu tilaus kevät 2024:
Seura-asut tilataan alla olevalla tilauslomakkeella, joka toimitetaan allekirjoitettuna Siilinjärven Intersporttiin 13.3.2024 mennessä. Valitettavasti sovitustilaisuutta ei voida järjestää, koska sovituskokojen tilaus pidentää asujen toimitusaikaa ja seura joutuisi maksamaan niistä. Minimitilausmäärä tuotetta kohden on viisi (5) kappaletta. (Esim. viisi kappaletta nuorten t-paitaa, jotta tilaus ko. tuotteesta toteutuu) Adidaksen koot täsmäävät kohtalaisen hyvin muihin merkin tuotteisiin, joten käytä tilatessasi esimerkkinä muita Adidaksen tuotteita.

Kisa- ja edustusasujen yläosiin painetaan rintaan ”SiiPo” –logo ja selkään teksti ”Siilinjärven Ponnistus” (Huppareihin ainoastaan ”SiiPo” painatus rintaan). Asujen alaosiin painatuksia ei tehdä.

Asujen toimistusaika tilauksesta on n. 2 kuukautta.
Asutilauksia pyritään järjestämään jatkossa n. 1-2 vuoden välein.
Huomioi, että tilattuasi asun sitoudut myös lunastamaan sen.


SEURA-ASU KUVASTO

SEURA-ASU TILAUSLOMAKE


Aiempia Noname edustusasuja voi käyttää uusien Adidas asujen rinnalla jatkossakin.

Noname seura-asuja löytyy jonkun verran varastosta ja niitä voit tiedustella: hanna.leinola(at)gmail.com (040 7085605)

 

Nuorten lämmittely/edustusasu
Nuorten t-paita
Nuorten huppari